До поліції звернулися представники брендових компаній в Україні / фото npu.gov.ua

У Миколаєві співробітники поліції затримали жінку, яка підробляла та продавала годинники відомих брендів.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

Відомо, що 40-річна місцева жителька підробляла годинники відомих брендів та постачала цю продукцію у магазин, що розташований у торгівельно-розважальному центрі. 

Відео дня

До поліції звернулися представники брендових компаній в Україні. Вони запевнили, що в цьому магазині продають годинники, які лише зовні схожі на оригінал. Продаж таких підробок порушує авторські права, ганьбить їхню репутацію та призводить до збитків. 

Читайте такожУ Харкові затримали бойовика "ЛДНР" із вибухівкою (фото, відео)

Внаслідок слідчих дій співробітники поліції виявили 9 фактів незаконної реалізації товару, який постачала жінка. Правоохоронці вилучили 140 годинників та направили на експертизу. За їхньою інформацією, ці годинники і справді є підробкою. 

За інформацією правоохоронців, сума завданих збитків сягає 30 млн гривень. За фактом підробки товарів у поліції відкрили кримінальне провадження за статтею "Незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару". 

Жінці загрожує штраф від 9 до 15 тис. неоподаткованих мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років або без такого.