На місці працює поліція / фото УНІАН

На трасі «Київ-Чоп» у Закарпатській області зіштовхнулися п’ять автомобілів, у результаті ДТП госпіталізовано 7 людей.

Про це кореспонденту УНІАН повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції України в Закарпатській області.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на трасі М06 «Київ-Чоп» надійшло до поліції сьогодні, 28 січня, об 11.02.

Відео дня

За повідомленням поліції, на місце, що поблизу села Глибоке Ужгородського району Закарпаття, виїхала слідчо-оперативна група.

На місці події з’ясувалося, що зіштовхнулися 5 авто, серед яких два Renault Duster, автомобілі Mercedes-Benz Vito, ВАЗ-2108 та ще один Mercedes-Benz.

«Унаслідок ДТП 7 людей отримали тілесні ушкодження різного ступеня, усіх транспортували в медичні заклади», - уточнили у відділі комунікації.

Читайте такожУ Львові в ДТП потрапили майже 10 автомобілів (фото, відео)

У відомстві також уточнили, що, за попередніми даними, шестеро постраждалих обійшлися легкими тілесними ушкодженнями, в одного з водіїв діагностований перелом кінцівки.

«На місці працює поліція, яка визначає схему ДТП, і вже після цього, всіх експертиз та остаточних діагнозів лікарів буде встановлена правова кваліфікація пригоди», - уточнили у відділі комунікації.

Також з огляду на ДТП, в результаті якого було фактично заблоковано рух транспорту в обох напрямах, було перекрито рух на відрізку траси «Київ-Чоп» та організовано об’їзд через село Глибоке, поблизу якого трапилася автопригода. Наразі, станом на 15.00, проїзд відрізком траси «Київ-Чоп» поблизу села Глибоке частково відновлено, патрульні здійснюють регулювання дорожнього руху на місці події.