В Одесі за добу сталося понад 80 ДТП / фото pixabay.com

В Одесі за добу через ожеледицю сталося понад 80 ДТП, одна людина загинула.

Як повідомили УНІАН в управлінні патрульної поліції Одеської області, за останню добу на спецлінію «102» надійшло 83 повідомлення про ДТП в Одесі.

Відзначається, що 80 аварій призвели до механічних пошкоджень автомобілів, в результаті трьох двоє людей постраждали і одна людина загинула.

Відео дня

Читайте такожВійськовий "Урал" з боєприпасами потрапив в ДТП на Черкащині (відео)

Зокрема, ДТП сталося ввечері в районі перетину вулиць Семена Палія і Заболотного. Внаслідок цієї аварії до лікарні доставлено водія Honda, де від отриманих травм він помер. На місці працював слідчий.

Вчора ввечері в Одесі почалася мжичка, туман і одночасно - зниження температури. В результаті, проїжджа частина і тротуари по всьому місту дуже швидко вкрилися кригою.

За даними Гідрометцентру Чорного та Азовського морів, 26 січня вдень в Одесі і області збережуться ожеледь, ожеледиця.

У прес-службі мерії повідомили, що, згідно з прогнозом синоптиків, до вечора 26 січня знов очікується зниження температури повітря нижче нуля, ожеледь, ожеледиця, а вранці 27 січня можливі опади у вигляді снігу.

Патрульні закликають водіїв бути максимально уважними та обережними за кермом, неухильно дотримуватися швидкісного режиму. З огляду на ситуацію на дорогах, просять утриматися від поїздок на далекі відстані.