У Львові ввечері у четвер, 31 січня, патрульні поліцейські затримали п'яного водія, який під час втечі розбив два чужих транспортних засоби / Facebook

Вчора, 31 січня, ввечері у Львові патрульні поліцейські затримали водія напідпитку, який під час втечі розбив два чужих транспортних засоби. Про це повідомили у прес-службі місцевої поліції.

Читайте такожУ Києві на бульварі Дружби народів зіткнулися сім авто - рух паралізовано (фото)

Правоохоронцям повідомили про те, що авто BMW 520 їде вулицями з порушенням правил дорожнього руху. Один з екіпажів виявив вказаний транспортний засіб і наказав водію зупинитися, однак той проігнорував вимогу і намагався втекти.

Відео дня

"На проспекті Червоної Калини, а саме на мості, водій зіштовхнувся з автомобілем Skoda і далі продовжив втечу. На перетині проспекту та вулиці Угорської автомобіль зупинився у штучному заторі, яку створив інший екіпаж. Це не зупинило порушника і він звернув на вулицю Угорську, де знову не впорався з керуванням і врізався в автомобіль Chevrolet", - йдеться у повідомленні.

Після другої аварії порушнику втекти не вдалося – його затримали. 39-річний львів'янин за кермом BMW був у стані сильного алкогольного сп'яніння. В присутності свідків він пройшов перевірку на пристрої драгер. Результат показав 3,32 проміле при допустимих 0,2, що майже в 17 разів перевищує норму.

У своє виправдання чоловік сказав, що напився: "Я вам скажу одне - вибачте мене, будь ласка, що я напився. У мене мізки не міркують".

На винуватця двох ДТП склали п'ять протоколів. Також він отримав постанову за відсутність страхування. Автомобіль порушника евакуювали на арештмайданчик.