У Києві іномарка протаранила автомобіль таксі, в результаті чого загинула людина / фото Владислав Кузнєцов / Інформатор

Вночі на Столичному шосе сталася смертельна ДТП. BMW X5 M на величезній швидкості протаранив таксі Daewoo Lanos.

Читайте також"Повернись, знімай штани": у Києві чоловік влаштував п'ятому яну ДТП і погрожував зґвалтувати поліцейських (відео)

Від удару Lanos відскочив у відбійник і вмить спалахнув. Водія встигли витягти з автомобіля, а пасажир згорів всередині, повідомляє "Інформатор". BMW вилетів у кювет. Винуватець аварії зник у невідомому напрямку.

Зіткнення сталося близько 01:15. За словами очевидця, BMW їхав у бік Видубичів на швидкості не менше 200 кілометрів на годину. У позашляховика лопнуло колесо, він зачепив відбійник і протаранив Daewoo, який буквально склався навпіл. Від потужного удару автомобіль загорівся. Рятувальники, що прибули на місце,  виявили у згорілій автівці тіло пасажира, попередньо, жінки. Водій Lanos отримав травми різного ступеня, перебував у свідомості, але практично нічого не пам'ятав. Він сказав, що працює в таксі і віз клієнта до місця призначення.

BMW після аварії опинився у кюветі. Правоохоронці повідомили, що водій втік з місця ДТП ще до приїзду поліції. У машині вони не виявили документів, але залишаючи місце події підозрюваний не встиг зняти номери. Попередньо, він утік у посадку вздовж дороги. Поліцейські вживають заходи для його розшуку і затримання.

Відео Інформатор

Як повідомляв УНІАН, 15 лютого біля міста Кам'янка на Черкащині автомобіль Audi на швидкості виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з вантажівкою, яка перевозила курей. В результаті зіткнення водій іномарки отримав травми, несумісні з життям, а автомобіль сильні механічні пошкодження.