Через ДТП утворилася велика пробка / фото "Інформатор"

У понеділок, 18 лютого, в Києві на Броварському проспекті відбулася масштабна ДТП за участю семи автомобілів.

Про це повідомляє «Інформатор».

На ділянці дороги зіткнулися Daewoo Lanos, ВАЗ 2106, Suzuki Grand Vitara, ЗАЗ Forza, Hyundai, Honda Civic і ще один Lanos. В результаті аварії постраждали 2 людини.

Відео дня

Читайте такожНа Львівщині легковик злетів у кювет, двоє загиблих (фото)

Перша аварія, в результаті якої постраждали Daewoo Lanos і ВАЗ-2106, сталася близько 07:00. За словами учасників ДТП, зіткнення сталося через слизьку дорогу. ВАЗ-2106 рухався у бік станції метро «Лівобережна». Lanos ішов йому назустріч, але автомобіль занесло, в результаті чого сталося зіткнення. Після удару «Жигуль» повернувся на свою смугу і вилетів з проїжджої частини.

Через кілька хвилин Suzuki також занесло на проїжджій частині, внаслідок чого автомобіль влетів в стовп і виїхав за межі дороги. Відразу після цього Forza в'їхав боком у зустрічний Hyundai. За ним їхав автомобіль Honda, водій якого загальмував, щоб уникнути зіткнення. Через це водій Civiс знизив швидкість і ззаду в нього влетів ще один Lanos.

Внаслідок цієї аварії постраждав водій Suzuki і пасажир останнього Lanos. Їх госпіталізували в лікарню. Через ДТП утворилася велика пробка. На місці аварії працювала слідчо-оперативна група.

Як повідомляв УНІАН, у Києві пасажир таксі згорів живцем в результаті страшного ДТП.