Від зіткнення автівку відкинуло убік / фото прес-служби "День за днем"

В райцентрі Шепетівка Хмельницької області у понеділок, 25 лютого, 24-річний чоловік на викрадених конях в’їхав у припаркований біля тротуару «Audi».

Про це повідомляє прес-служба поліції Хмельницької області.

Читайте такожУ Дніпрі на ходу загорілися маршрутка і тролейбус

Відео дня

«Наприкінці робочого дня 57-річний потерпілий зайшов у гості до товариша, а коней прив’язав на вулиці. Та невдовзі до хати забіг сусід господаря і повідомив, що коней вкрали. Чоловіки одразу ж кинулись навздогін. А зловмисник на такій швидкості утікав, що протаранив підводою припаркований на узбіччі автомобіль, від чого той аж відкинуло убік», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що злодій залишив коней і намагався загубитися у дворах 9-поверхівок, але потерпілий з товаришами наздогнали його і викликали працівників поліції.

На злодія склали адмінпротокол за вчинення ДТП без потерпілих, а слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 5 років обмеження або позбавлення волі.

До речі чоловік уже відбував покарання у місцях позбавлення волі за розбійний напад. Наразі правоохоронці перевіряють його на причетність до вчинення інших злочинів.

Як повідомляв УНІАН, у грудні 2018 року в Ізмаїльському районі Одеської області автомобіль BMW X6 на великій швидкості в'їхав у гужовий віз, на якому їхали дві людини. В результаті аварії одна людина загинула на місці.