В Харкові 16-літній юнак вбив свою колишню дівчину / фото mukachevo.net

В Харкові правоохоронці затримали 16-річного хлопця, який підозрюється у жорстокому вбивстві 14-річної місцевої мешканки.

Читайте такожВ Одесі поліція затримала грабіжника, який застрелив жінку та її онука

Як повідомляється на сайті Нацполіції Харківської області, увечері 2 березня до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що на вулиці Набережній лежить жінка  зі слідами крові. На місці пригоди поліція виявила тіло 14-річної харків’янки з численними ножовими пораненнями.

Відео дня

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції затримали 16-річного хлопця, причетного до скоєння злочину.

«Поліцейські з’ясували, що між правопорушником та загиблою раніше були  стосунки. Юнак призначив колишній дівчині зустріч. Між ними виник кофлікт через її нові стосунки. Він наніс дівчині близько 10 ударів ножем по різним частинам тіла, після чого забрав її телефон та втік. Хлопець переховувався у товариша вдома”, - йдеться в повідомленні поліції.

За фактом вбивства відкрито кримінальне провадення. Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення. Встановлюються свідки та очевидці події. Досудове розслідування триває.

Раніше в Одеській області було арештовано чоловіка, який убив на вулиці свою 35-річну дочку.