Жінки змогли утекти через вікно однієї з кімнат / Pixabay

У Чернігівській області цього тижня затримали чоловіка, який після сварки намагався спалити у будинку дружину та її подругу.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Читайте такожУ Києві на території ВДНГ в обгорілому автомобілі виявили тіло загиблого чоловіка (фото)

Відео дня

Згідно з повідомленням, слідчий відділ Срібнянського відділу поліції ГУНП у Чернігівській області під процесуальним керівництвом Срібнянського відділу Прилуцької місцевої прокуратури проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом замаху на вбивство двох осіб. Проведеними на даний час слідчими діями встановлено, що житель одного з населених пунктів району, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вчинивши сімейну сварку з дружиною, намагався вбити жінку і її знайому.

З цією метою чоловік зачинив вхідні двері будинку, де перебували жінки, маючи намір вчинити підпал помешкання разом із людьми. Потім розлив бензин та запалив його. Жінки змогли утекти через вікно однієї з кімнат. 

Чоловіка затримано, йому оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15; п.1 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України – закінчений замах на умисне вбивство 2-х і більше людей. Підозрюваному обрано запобіжний захід. Триває досудове розслідування.

Як повідомляв УНІАН, у грудні 2018 року у Криничанському районі на Дніпропетровщині чоловік після сварки облив бензином і підпалив дружину та її 20-річного сина.