В Одеській області в результаті ДТП за участю маршрутки та двох вантажних мікроавтобусів загинула людина / фото od.npu.gov.ua

Сьогодні в Одеській області в результаті ДТП за участю маршрутки та двох вантажних мікроавтобусів загинула людина.

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, аварія сталася вранці біля села Удобне Білгород-Дністровського району.

Попередньо встановлено, що в напрямку Одеси рухалися вантажний автомобіль Ford Transit і маршрутне таксі сполученням «Білгород-Дністровський-Одеса» з пасажирами.

Читайте такожВ Одеській області п'яний водій BMW збив на узбіччі двох жінок, одна загинула, друга – в лікарні

«У зустрічному напрямку рухався вантажний автомобіль Mercedes Sprinter, водій якого, не впоравшись з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, де скоїв зіткнення з Ford Transit, водій якого загинув на місці. Водія Mercedes Sprinter госпіталізовано. Маршрутне таксі отримало механічні пошкодження. Його пасажири за медичною допомогою не зверталися», - заявили в главку.

Зараз на місці події працюють слідчі з розслідування ДТП слідчого управління ГУНП в Одеській області, слідчо-оперативна група Білгород-Дністровського відділу поліції і патрульні.

Вирішується питання про внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомостей за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Як зазначається, через аварію на ділянці дороги Одеса-Рені в районі с. Удобне проїзд транспорту значно ускладнений.

У прес-службі Головного управління ДСНС в Одеській області уточнили, що про аварію на трасі Одеса-Рені в службу порятунку «101» надійшло повідомлення приблизно о 6.10.

Прибувши на місце виклику, рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту деблокували з мікроавтобуса потерпілого чоловіка; з іншого транспортного засобу - тіло загиблого.

У результаті сильного удару один з мікроавтобусів перекинувся, перекривши смугу руху.