Чоловіку потрібна була меддопомога, але поліцейські на це не реагували / Скріншот

Нещодавно у Києві на Осокорках поліцейський зі зброєю напав на водія квадроцикла. Ця історія отримала несподіване продовження - столичні "копи" побили свідка цього випадку на очах у його родини.

Чоловік гуляв із сім'єю та став свідком побиття водія квадроцикла, а в результаті постраждав сам від рук поліцейських, повідомляє Українська асоціація власників зброї.

Так, водія квадроцикла зупинили троє озброєних молодиків та почали жорстоко бити, звинувачуючи, що той мало не розчавив їхніх дітей. Спостерігаючи за конфліктом, свідки викликали поліцейських, а самі вирішили відійти подалі.

"Коли приїхали копи, вони наблизились впритул до свідка та попросили показати документи. Коли чоловік поліз до сумки по документи, поліцейські завдали кількох ударів чоловіку. Один із них навіть застосував газовий балончик", - йдеться у повідомленні.

Читайте такожПід Львовом нетверезий місцевий депутат збив на смерть велосипедистку - ЗМІ (фото)

Зазначається, що туди одразу ж підійшли ще декілька поліцейських, які повалили постраждалого на землю. У цей момент на крики дружини підійшли небайдужі перехожі. Правоохоронці трохи заспокоїлись та попросили показати, що у чоловіка в рюкзаку.

"Вони переконалися, що там немає нічого забороненого, але відпускати киянина не стали. Повідомили, що потрібно проїхати до відділку, щоб детальніше оглянути рюкзак. На слова чоловіка, що йому потрібна медична допомога, копи не зважали та наполягали на своєму. Після цього чоловік попросив зробити все за законом - скласти протокол огляду і таке інше", - розповіли в Українській асоціації власників зброї.

Вони додали, що після цього копи просто скрутили чоловіка та надягли кайданки. В результаті на нього завели кілька адміністративних протоколів.

За словами чоловіка, він зрозумів, що хулігани в штатному насправді були наближені до поліцейських, оскільки свідка "за наводкою" знайшли дуже швидко. "До цього дня я думав, що у нашому районі можна спокійно гуляти та бути в безпеці, але зрозумів на власній шкірі, як поліція захищає свідків", - підсумував чоловік.

УВАГА! На відео присутня ненормативна лексика!