Фото прес-служби водної поліції Кременчука

У районі Кременчука Полтавської області сьогодні вдень в річці Дніпро водні поліцейські й волонтери знайшли тіло дівчини, яка загинула через перевертання човна місяць тому.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Кременчуцького міськвідділу поліції, тіло спливло на поверхню Дніпра.

Тіло дівчини виявили за 1,5 кілометра від місця, де човен перевернувся: в районі села Кам'яні Потоки. Тіло спливло на поверхню і містилося в очереті.

Відео дня

Відзначимо, що сьогодні вранці відбулося чергове засідання штабу з пошуку зниклої кременчужанки. На початку засідання начальник рятувально-водолазної станції Василь Білоус заявив, що дно річки за місяць вже кілька разів перевірили і запропонував припинити пошуки водолазами. Білоус заявив, що за 35 років його роботи таких тривалих пошуків він не пам'ятає. Однак з ним не погодилася мати зниклої дівчини.

Керівники місцевих управлінь ДСНС і водної поліції також виступали за згортання пошукової операції. За їх словами, потрібно звернутися до київських фахівців, які можуть прибути наступного тижня і продовжити пошуки з необхідним обладнанням. Однак сьогодні вдень тіло зниклої було виявлено в річці. За словами правоохоронців, тіло само спливло на поверхню.

Як повідомляв УНІАН, увечері 24 березня в районі Кременчука Полтавської області на Дніпрі в результаті перевертання човна одна дівчина врятувалася, ще чотири людини зникли безвісти. На момент події в човні перебували дві дівчини і троє хлопців. Станом на 27 березня, було виявлено тіла трьох з чотирьох зниклих.