У школах про обох дівчат розповідають лише хороше / скріншот

На Волині на шкільному подвір'ї після уроків побилися дві учениці.

У цей час їхні однолітків спостерігали за бійкою та знімали все на телефони, йдеться в сюжеті ТСН.

На відео, яке зняли хлопці, видно, як дівчата тягають одна одну за волосся, потім б'ються ногами. Коли 12-річна школярка падає, то 15-річна починає лупцювати її кулаками. Поки одні знімали усе на телефони, десятикласник Тарас з приятелями взявся розбороняти школярок.

Подруга однієї з дівчат відео виклала у мережу і під ним лишила допис: "Ти виграла, моє ж ти золотце". Школярка, яку кинули об асфальт, переможеною себе теж не вважає. "Думаю, я достойна перемоги. Вона мене тільки в дихавку вдарила. Моє обличчя ціле", - написала вона у себе на сторінці в соцмережі.

Читайте такожНа Закарпатті двоє школярок відлупцювали на рік старшу дівчину (відео)

Чому між дівчатами сталася бійка, школярі озвучують різні версії. "Спочатку казали, що через хлопця, оскільки вони були найкращими подругами. Потім виявилося, що дівчата билися через те, що одна обзивала іншу непристойними словами", - розказує школяр Вербківської ЗОШ Тарас Горькавий.

У школах про обох дівчат розповідають лише хороше. Мовляв, дівчата комунікабельні, активні у шкільному житті, мають багато друзів. Кажуть, що обидві дівчини з благонадійних родин. Крім того, школярки давно товаришують і разом ходять на танцювальний гурток.

Після інциденту у школах провели збори. Батьки обох учениць від коментарів відмовилися, але заявили, що претензій не мають. У поліцію жодна із родин не звернулася. Натомість керівники шкіл під враженням від відео заяви туди написали. "Обов'язково поспілкуємося з батьками і дітьми. Буде прийняте законне рішення, вині особи згідно розгляду будуть притягнуті до відповідальності", - каже інспектор поліції Тетяна Козій.

Ймовірно, відповідати доведеться батькам. Школярки ж кажуть, про бійку шкодують і вже навіть помирилися.

Раніше УНІАН повідомляв, що в місті Подільськ Одеської області дві шестикласниці жорстоко побилися в школі на перерві.