Комаров в своїх публікаціях неодноразово піднімав дуже гострі теми / Вадим Комаров, Facebook

Кримінальне провадження щодо жорстокого побиття у Черкасах журналіста Вадима Комарова перекваліфікували на "замах на вбивство" Кримінального кодексу України.

Про це в коментарі УНІАН повідомив речник Національної поліції Ярослав Тракало.

Читайте такожВбивство поліцейського в Київській області: названо попередню версію

Відео дня

"Перекваліфікували з "умисних тяжких тілесних" на "замах на вбивство". Наразі ми намагаємося встановити особу нападника", - сказав він.

Тракало додав, що поліція просить усіх громадян, які могли бути очевидцями нападу на журналіста, надати правоохоронцям інформацію для розкриття злочину.

Як повідомляв УНІАН, 4 травня депутат Черкаської міськради Олександр Радуцький у Facebook поінформував, що у місті жорстоко побили журналіста Комарова.

За словами депутата, зранку побитого журналіста побачили перехожі на перехресті і викликали "швидку".

Радуцький нагадав, що Комаров у своїх публікаціях неодноразово порушував дуже гострі теми, зокрема, про обставини п'яного бунту в Черкаській колонії №62, розкрадання бюджетних коштів, незаконне будівництво, корупцію в міськраді. У 2016 році журналіста намагалися застрелити.

Крім того, Радуцький повідомив, що Комарова прооперували, і після операції він перебуває у комі.

За фактом побиття журналіста було відкрито провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.