У Києві в зачиненій квартирі знайшли два тіла і виснажену 2-річну дівчинку / фото Бернт ван Донген / Інформатор

У суботу, 11 травня, в Дніпровському районі Києва в одній із багатоповерхівок за адресою вулиця Тичини,11 у квартирі виявили тіла двох людей і виснажену дворічну дівчинку.

Читайте також"Хотів воскресити": у Миколаєві хлопець проживши чотири дні з трупом матері

Як розповіли сусіди загиблих, вони відчули неприємний запах на сходовій клітці 9 поверху і викликали поліцію і рятувальників. Тіла знайшли у квартирі на 7-му поверсі, повідомляє "Інформатор".

Відео дня

Співробітники ДСНС відкрили двері і знайшли тіла чоловіка та жінки. Також там знаходилася дитина — дівчинку двох років на руках винесли в машину швидкої допомоги, а за тим госпіталізували до лікарні.

Раніше дівчинку з батьками шукали в одній з груп району в соцмережах. Сусіди кажуть, що сім'я була не благополучна — зловживали наркотиками. У четвер, 2 травня, в квартирі чули скандал. Після цього всі пропали.

скріншот

Відзначається, що поліцію викликали ще коли сім'я зникла. Однак квартиру поліцейським ніхто не відкрив, а зламувати її на той момент ще не було жодних підстав.

На місці чергують поліцейські, рятувальники та медики. Що сталося і подробиці інциденту будуть з'ясовувати правоохоронці.

фото Бернт ван Донген / Інформатор

Представники поліції підтвердили, що в квартирі було виявлено два тіла — жіноче і чоловіче. Від подальших коментарів на даний момент в поліції відмовилися.

Як повідомляв УНІАН, 4 травня, у Києві на Кардачах в лісі знайшли повішеним молодого хлопця.