У ВМС нагадали, що військові об'єкти знаходяться під охороною / фото УНІАН

У Миколаївській області невідомий кинув димову шашку на територію арсеналу ВМС України.

Про це повідомляє прес-служба Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

Згідно з повідомленням, чоловік, який кинув димову шашку, намагався втекти, але був затриманий черговим підрозділом. Момент провокації зафіксували камери відеоспостереження.

Відео дня

Командування частини посилило охорону об'єкта, також службовці перевірили його на наявність сторонніх осіб та предметів. Військові також повідомили про інцидент співробітників поліції, СБУ та Військової служби правопорядку в ЗСУ.

Читайте такожУ Генштабі відзвітували про ліквідацію загрози на складах боєприпасів на Хмельниччині (відео)

У прес-службі ВМС ЗСУ нагадали, що військові об'єкти охороняються озброєними вартами, які в разі протиправних дій порушників мають право застосовувати зброю на ураження.

"Будь-які провокації поблизу військових об’єктів жорстко присікатимуться. Ми не дозволимо наражати країну на небезпеку. Закликаємо громадян негайно повідомляти правоохоронним органам про підозрілих осіб поблизу військових об’єктів й пам’ятати, що територія військової частини знаходиться під цілодобовою охороною", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, на початку травня у Службі безпеки України повідомили, що російські спецслужби готували теракт на одному з арсеналів в Україні.