В Одесі під час концерту на підтримку партії «Довіряй ділам» впала металева конструкція із звуковим обладнанням / фото Думская

У центрі Одеси під час концерту на підтримку партії «Довіряй ділам» впала багатометрова металева конструкція із звуковим обладнанням.

Читайте такожВ Одеській області жінка втопилася на очах у своєї неповнолітньої дитини

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Нацполіціі в Одеській області, вчора ввечері під час масштабного концерту, організованого керівництвом міста, під напором сильного вітру зламалася металева конструкція із звуковим обладнанням.

У главку зазначили, що «вишка» впала після закінчення концерту, який відбувався на Потьомкінських сходах, де зібралися 5 тисяч глядачів.

В управлінні зазначили, що вберегти людей від травм вдалося курсантам Одеського державного університету внутрішніх справ, які несли службу з охорони громадського порядку і були до конструкції найближче.

«Оперативно зреагувавши, вони швидко відвели цивільне населення якнайдалі від конструкції і та, впавши, нікого не зачепила», - повідомили в главку.

Відомості про дану подію внесено в журнал єдиного обліку Приморського відділу поліції для проведення подальшої перевірки. На місці працювали правоохоронці.

У неділю ввечері на Потьомкінських сходах відбувся концерт, під час якого виступили Макс Барських, Ірина Білик тощо. Виступ було організовано партією «Довіряй ділам», до якої входять, зокрема, мери Одеси і Харкова Геннадій Труханов і Геннадій Кернес.