За порушення ПДР на водія чекає адміністративна відповідальність / фото Діма Макагон/Facebook

Патрульні поліцейські встановили особу власника авто Mercedes, що виїхав на новий пішохідно-велосипедний міст у Києві, який в народі іменують "міст Кличка".

Читайте такожНа "мосту Кличка" розбилося ще одне скло, люди продовжують по ньому ходити (фото)

Про це повідомило видання dtp.kiev.ua на сторінці в Facebook.

Правоохоронці вже встановили особу власника авто Mercedes АА1068ВР і місце його фактичного перебування, а також - де знаходиться автомобіль.

"Зараз патрульні встановлюють усіх свідків події і просять очевидців звернутися в службу 102, щоб допомогти своїми поясненнями притягнути порушника до відповідальності", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що за порушення Правил дорожнього руху водія чекає адміністративна відповідальність.

Відео цієї події пасажирка авто виклала в Instagram, також це зафільмували випадкові перехожі.

Разом з тим dtp.kiev.ua стало відомо, що автомобіль-порушник стоїть у підземному паркінгу на Печерську на вулиці Предславинській, а водій сховався у себе вдома.

"Водій Микита, такий сміливий, 1993 року народження втік від копів і злякавшись отримання адміністративного штрафу сховався в будинку, двері не відкриває. Дана стаття не передбачає насильницьке проникнення", - зазначає видання.

Виявилося, це не перше порушення, зафіксоване за даним автомобілем. Приблизно в кінці травня відеореєстратор зняв кадри, на яких видно, як цей Mercedes їде по смузі для руху зустрічного транспорту на вулиці Васильківській.

За словами адміністратора спільноти dtp.kiev.ua Владислава Антонова, за видалення матеріалів зі сторінок пабліка йому пропонували гроші.

Раніше УНІАН повідомляв, що в понеділок, 17 червня, в мережі з'явилося фото де видно, що на новий пішохідно-велосипедний міст, який в народі іменують "міст Кличка", заїхав автомобіль.