В Одесі авто влетіло на тротуар і знесло дерево / фото управління патрульної поліції в Одеській області

У центрі Одеси водій на Volkswagen врізався в два припаркованих автомобілі й дерево, яке травмувало пішохода.

Як повідомили УНІАН у прес-службі управління патрульної поліції в Одеській області, у вівторок близько 21.30 по вулиці Пушкінській в бік Єврейської рухався автомобіль Volkswagen.

Читайте такожУ патрульній поліції назвали 7 найпоширеніших причин ДТП в Україні

Відео дня

Його водій, не доїжджаючи до перехрестя, не впорався з керуванням і зіткнувся з двома припаркованими машинами по правій стороні. Потім продовжив рух і врізався в дерево, яке від удару впало і травмувало 23-річного пішохода.

22-річний водій і пасажир з явними ознаками алкогольного сп'яніння знаходяться на місці події. Для оформлення матеріалів викликаний слідчий по ДТП, а також слідчо-оперативна група Приморського відділу поліції.

У регіональному главку Нацполіції додали, що поліція проводить перевірку за фактом цієї дорожньо-транспортної пригоди.

Водій і пасажир намагалися втекти з місця ДТП / фото управління патрульної поліції в Одеській області

Попередньо встановлено, що винуватець ДТП - житель Київської області.

Як відзначається, обидва автомобілі, у які він врізався, отримали механічні пошкодження. Крім того, гілкою дерева травмований пішохід, який доставлений в лікарню.

Зі слів очевидців, водій Volkswagen і його пасажир намагалися втекти з місця ДТП, але їх затримали свідки аварії, повернули назад і передали співробітникам поліції.

фото управління патрульної поліції в Одеській області

Раніше УНІАН повідомляв, що в місті Чорноморськ Одеській області п'яний киянин протаранив на своєму автомобілі п'ять машин, що стояли на автостоянці.