Людей евакуювали з автобуса через лобове скло / фото dumskaya.net

У передмісті Одеси сталося зіткнення вантажівки з автобусом «Мінськ-Одеса», в якому перебували 50 пасажирів.

Як повідомили УНІАН у прес-службі управління патрульної поліції в Одеській області, 2 липня о 23.20 правоохоронці одержали виклик про ДТП на Хаджибейському мосту автодороги «Київ-Одеса».

«На місці виклику поліцейські з'ясували, що під час руху в напрямку Одеси водій вантажного автомобіля «КАМАЗ» не врахував дорожніх обставин, не дотримався безпечного бокового інтервалу та здійснив зіткнення з рейсовим автобусом Neoplan», - розповіли у прес-службі.

Читайте такожУ Запорізькій області через ДТП загинули дві людини, п'єр ятеро потрапили до лікарні (фото)

В результаті автобус, в якому було 50 пасажирів, затиснуло між металевим відбійником і вантажівкою, через що люди не могли вибратися назовні.

Патрульні спільно з водієм, розбивши лобове скло автобуса, почали евакуацію людей. В цей час за пасажирами, які прямували з Мінська (Білорусь) до Одеси, прибув інший автобус для продовження міжнародного рейсу.

Через аварію рух на мосту було сильно ускладнено. «У зв'язку з ускладненням руху на мосту патрульні поліцейські здійснювали регулювання руху транспорту. Вантажівку евакуювали вночі, автобус досі залишається на місці події в очікуванні техніки для евакуації», - розповіли у прес-службі, зазначивши, що люди під час аварії не постраждали.

За фактом події складено адміністративні матеріали за ст. 124 КпАП.

Відео: Police Patrol Odesa

Нагадаємо, 2 липня поблизу села Благодатне Миколаївської області сталася смертельна аварія за участю вантажного мікроавтобуса Mercedes Benz і маршрутного таксі Mercedes Sprinter.