Водій з місця події втік / фото: ГУ Нацполіції Тернопільської області

На Тернопільщині через нетверезого водія перекинувся автомобіль і скотився в став, у результаті чого загинула 17-річна дівчина.

Як повідомили УНІАН в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, аварія трапилася 13 липня близько 4-ї години ранку.

На автодорозі Бережани-Розгадів неподалік села Урмань водій автомобіля Nissan Sanny не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини дороги, в результаті автомобіль перекинувся і опинився в ставку.

Відео дня

На момент автопригоди в салоні окрім водія перебувало ще 5 осіб, яких під час перекидання авто викинуло із салону. Постраждалих із травмами госпіталізували до лікарні, 17-річна дівчина через кілька годин померла в реанімаційному відділення.

Коли на місце автопригоди приїхали правоохоронці, водія не було, його правоохоронці виявили за місцем проживання. 19-річний юнак перебував у стані алкогольного сп’яніння. В його крові виявили 0,92% проміле алкоголю. Жодних травм під час ДТП водій не отримав.

За його словами, він віз друзів з дискотеки. Чому перекинувся автомобіль і як він потрапив додому, юнак пояснити не зміг.

Наразі зловмисник затриманий. Щодо нього відкрито кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть.