Чоловік помер у результаті кульового проникаючого поранення голови / фото УНІАН

У Дніпрі поліція розслідує факт вбивства чоловіка, який перебував під домашнім арештом.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у відділі комунікації поліції Дніпропетровської області, чоловіка зі слідами крові на обличчі виявила дружина 30 липня близько 23-ї години на балконі четвертого поверху квартири, де проживала родина.

Попри те, що потерпілого доправили до лікарні, він помер. Відповідно до лікарського свідоцтва, чоловік помер у результаті кульового проникаючого поранення голови.

Відео дня

Читайте такожУ Харкові на очах у перехожих застрелили чоловіка

Зазначено, що повідомлення про подію надійшло до поліції з лікарні.

За фактом смерті чоловіка відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Тривають слідчі дії. В рамках досудового розслідування буде призначено та проведено ряд відповідних експертиз.

У поліції пояснили, що стосовно 28-річного потерпілого 10 червня було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). 12 червня Бабушкінським районним судом м. Дніпро йому було обрано міру запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту на 60 діб (до 9 серпня) за місцем його проживання.

Водночас, деякі ЗМІ повідомляють, що чоловіка застрелили, коли він вийшов на балкон.

Раніше УНІАН повідомляв, що в центрі Одеси невідомі застрелили молодого чоловіка в його квартирі.