На цьому місці сталася трагедія / фото ГУ НП в Харківській області

У селі Катеринівка Харківської області сталася трагедія. У власному сараї повісилися одразу два брати – 61-річний Сергій та 59-річний Олександр.

Як розповіли місцеві жителі, причиною стало те, що одному з чоловіків сказали, що у нього може бути рак, передає "Обозреватель".

У самому селі шоковані цією трагедією. "Два брати жили разом, сімей у них не було, а батьки вже померли. Вони удвох вели господарство. Будинок у них хороший, вони обидва господарські чоловіки. Незважаючи на те, що в будинку не було жінок, у них завжди було чисто, прибрано, їжа наготовлена", – розповів місцевий житель Сергій.

Відео дня

Старший, 61-річний Сергій, вже був на пенсії. Незадовго до трагедії він поїхав у Харків, до родичів. Там йому зробили невелику операцію на обличчі, видалили пухлину. Але про те, що це злоякісне утворення, ніхто не говорив.

Читайте такожЗ'єднання явилися подробиці жорстокого вбивства жінки в Києві, яку знайшли закривавленою на балконі (відео)

Правда, рана довго не заживала. І тоді хтось зі знайомих йому сказав, що, може, у нього онкологічне захворювання.

"Замість того, щоб поїхати в лікарню, звернутися до лікарів, він вирішив, що у нього рак", – каже сусід.

3 серпня Сергій повідомив своєму 59-річному братові Олександру, що він смертельно хворий. Як кажуть у поліції Харківської області, молодший брат був у стані алкогольного сп'яніння.

Ймовірно, брати посварилися. І тоді Сергій пішов у сарай і повісився. Коли Олександр побачив це, то теж вирішив звести рахунки з життям. Так їх двох і виявив в сараї один з родичів.

У селі припускають, що другий брат міг вчинити самогубство під впливом алкоголю.

Родичі з Харкова вже поховали братів. Для них це стало жахливою трагедією, ніхто і подумати не міг, що чоловіки здатні на таке. У поліції зараз проводять експертизи, щоб встановити точну причину смерті.

Раніше в с. Глинне Рокитнівського району Рівненської області 14-річна школярка Ганна звинуватила 18-річного хлопця в зґвалтуванні, після чого той повісився. Родичі загиблого кажуть, що він звів рахунки з життям, не витримавши наклепу.