В області внаслідок сьогоднішньої негоди знеструмлено 42 населених пункти / фото: flickr.com/crawfordbrian

На Рівненщині сьогодні, 8 серпня, через обрив електропроводу внаслідок негоди загинула жінка похилого віку, а її неповнолітня онука опинилася в лікарні.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі головного управління ДСНС у Рівненській області, подія сталася в селі Постійне Костопільського району.

Через ураження струмом жінка (1937 року народження) померла на місці, а її неповнолітню онучку доставили до лікарні. Зараз дитина перебуває на лікуванні у Костопільській районній лікарні.

Відео дня

За словами речниці енергопостачальної компанії «Рівнеобленерго» Алли Ліхачової, наразі встановлено, що обрив проводу під напругою стався через негоду на відрізку від електроопори до сільського будинку. Він лежав на проїзній частині дороги. Обставини, за яких бабуся з онучкою доторкнулися до нього, з’ясовуються.

Загалом же, станом на цю годину, як каже Ліхачова, в області внаслідок сьогоднішньої негоди знеструмлено 42 населених пункти. Найбільше постраждали північні райони. Енергетики обіцяють до кінця дня відновити електропостачання.