Внаслідок пожежі загинули 9 осіб / фото facebook.com/MNS.GOV.UA

Міський голова Одеси Геннадій Труханов заявив, що серед дев'яти загиблих під час пожежі, що сталася в ніч на 17 серпня в одеському готелі «Токіо Стар», є дитина.

Як передає кореспондент УНІАН, про це Труханов сказав сьогодні на нараді в мерії.

Читайте такожУ справі про пожежу в одеському готелі "Токіо Стар" затримали ще трьох осіб - ЗМІ

Відео дня

«Відбулася страшна трагедія, НП - пожежа в готелі «Токіо Стар», яка забрала життя дев'яти осіб, зокрема й дитини. Визначають ще... Поки що ми не можемо говорити про категорії, бо ідентифіковано п'ять осіб, зокрема й громадянку Австралії», - сказав Труханов.

Водночас, як повідомило УНІАН джерело у правоохоронних органах регіону, серед дев'яти загиблих - 10-річна дівчинка, жителька України.

«За попередніми даними, серед трьох загиблих, які зараз упізнаються, - дівчинка, 2008 року народження - жителька Сум. День народження дитини - в листопаді ... », - сказав представник правоохоронних органів.

Як повідомляв УНІАН, у ніч на 17 серпня в одеському готелі «Токіо Стар» сталася пожежа. Дев‘ять осіб загинули, дев’ятьох - госпіталізовано. У неділю була виписана з лікарні одна з госпіталізованих - жителька Херсонської області.

Правоохоронці (в порядку статті 208 КПК України) затримали власника готелю «Токіо Стар», відомого підприємця Вадима Чорного.