У вівторок, 20 серпня, у Києві неподалік від станції метро "Академмістечко" водій на автомобілі Mercedes збив дівчину-пішохода і протягнув її на капоті кілька сотень метрів.

Читайте такожУ центрі Києва джип врізався в натовп пішоходів (фото)

Як повідомляє Інформатор, аварія сталася близько другої години ночі.

"Автомобіль Mercedes рухався від станції метро "Академмістечко" на дуже великій швидкості та збив дівчину, яка переходила дорогу. Сила й швидкість зіткнення була такою, що у потерпілої відірвалася нога та інші частини тіла", - пише видання.

Водій загальмував лише біля наступного перехрестя і, не ставши чекати прибуття поліції, зник з місця події. Медики, які прибулі на місце, лише констатували смерть дівчини.

У прес-службі поліції Києва зазначили, що ДТП трапилося на пішохідному переході. 

"Невстановлений водій, керуючи автомобілем "Мерседес", здійснив наїзд на потерпілу на пішохідному переході. Від отриманих травм жінка померла на місці. Її анкетні дані встановлюються. Винуватець автопригоди з місця події втік", - йдеться в повідомленні.

Відео: informator.ua

За даними поліції, подія трапилась о 1.15 у Святошинському районі біля станції метро "Академмістечко". На місці події працювали наряди патрульної поліції та працівники слідчого відділу з розслідування дорожньо-транспортних пригод столичної поліції. Вони опитали свідків та очевидців аварії, встановлюються причини та механізм ДТП.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Київські правоохоронці звертаються до громадян, які стали свідками автопригоди та мають будь-яку інформацію з цього приводу, із проханням телефонувати за номером 271-99-22 або 102.

Раніше УНІАН повідомляв, що в неділю, 18 серпня, в Києві на Гостомельському шосе автомобіль Renault Logan служби таксі Uklon врізався в стовп. В результаті аварії загинула пасажирка таксі, водій та інший пасажир госпіталізовані