Суд у Києві ухвалив заарештувати чоловіка, який виготовляв порнографію за участю власних малолітніх дітей / фото УНІАН

Печерський районний суд Києва ухвалив рішення про арешт чоловіка, який виготовляв та розповсюджував зображення порнографічного характеру за участю власних малолітніх дітей.

Про це повідомила прес-служба Генеральної прокуратури України.

Читайте такожУ Києві жінка експлуатувала 5-річного сина для створення порноматеріалів

Відео дня

"Житель Київської області, використовуючи пристрій для отримання оптичних образів об’єктів за допомогою фото- та відеозйомки, виготовив за участю свого п’ятирічного сина та дворічної доньки фото- та відеозображення, що містять зображення відвертої сексуальної поведінки, які зберігав та збував на форумах мережі DarkNet. Порнографічні відео за участю власних дітей він оцінював у 100 доларів за одиницю. З метою унеможливлення його ідентифікації оплату отримував, використовуючи виключно електронні гаманці та криптовалюту", - йдеться в повідомленні.

У прокуратурі додали, що під час обшуку правоохоронці виявили на його комп’ютері понад 150 ГБ порноконтенту за участю дітей, а також виявлено додатковий жорсткий диск, на якому зберігалося близько 1 ТБ подібних відео та фото.

Печерським районним судом Києва 4 вересня на закритому судовому засіданні йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави, чим повністю підтримано позицію прокурора.

Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до 10 років.