Поліція спіймала зловмисника, що влаштував стрілянину у тролейбусі / фото kyiv.npu.gov.ua

Столичні поліцейські затримали зловмисника, який влаштував стрілянину у тролейбусі.

Стрілка на вулиці помітив чоловік, який прослідкував за зловмисником та повідомив про нього поліції, повідомили у групі "Київ оперативний" у Facebook.

Читайте такожНапали на правоохоронців: стали відомі подробиці стрілянини біля "Голосіївської"

Відео дня

"Свідомий громадянин вийшов з роботи та побачив злодія. Він прослідкував за ним, "стрілок" сів у тролейбус, читач - разом з ним. Звідти вже і зробив виклик на "102". Копи з найгвардійцями зупинили тролейбус та затримали злочинця. При ньому також було знайдено і саму зброю", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці вже відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 ( Хуліганство) Кримінального кодексу України. За вчинення такого правопорушення передбачено до семи років позбавлення волі.

У відділі комунікації поліції Києва розповіли, що двоє постраждалих внаслідок стрілянини наразі госпіталізовані.

"Двох потерпілих, 28-ми років та 43-х років, госпіталізували. Наразі їм надають медичну допомогу, згодом буде встановлено ступінь тяжкості тілесних ушкоджень, які вони отримали. За інформацією лікарів, життю постраждалих нічого не загрожує", - розповів начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні вранці в Голосіївському районі Києва невідомий відкрив стрілянину в тролейбусі, внаслідок чого постраждали двоє пасажирів.