Внаслідок ДТП загинуло четверо людей / фото: zp.npu.gov.ua

У Запорізькій області в ніч на 8 вересня сталася дорожня аварія, в результаті якої четверо осіб загинули і ще четверо постраждали.

Про це повідомляє поліція Запорізької області.

Читайте такожПереплутав педалі: розсіяний водій спровокував масштабну ДТП під Києвом (фото, відео)

Відео дня

У Мелітопольському районі автошляху «Харків-Симферополь» водій автомобіля «Fiat Doblo» виїхав на зустрічну смугу руху та скоїв зіткнення з автомобілем «ВАЗ-2104», що рухався в зустрічному напрямку.

В результаті аварії водій автомобіля ВАЗ і його дві пасажирки, одна з яких громадянка Туреччини, померли на місці події. Пізніше у лікарні від отриманих травм помер водій Fiat - військовослужбовець 1984 року народження.

Чотири пасажири автомобіля ВАЗ - двоє малолітніх дітей, мешканці Мелітопольського району 2010 та 2011 років народження, та двоє громадян Туреччини, жінки 1972 та 1982 років народження, госпіталізовані до лікарні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв УНІАН, 6 вересня на Житомирщині на трасі "Київ-Чоп" під час аварії загинули четверо юнаків, ще троє жінок отримали травми.