Колегія суддів визнала чоловіка винним у скоєнні кримінальних злочинів / фото  yaizakon

В Одеській області до 11 років в'язниці засуджено пенсіонера, який через голосно включену музику застрелив сусіда.

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Нацполіції в Одеській області, злочин скоєно в листопаді 2017 року в місті Білгороді-Дністровському.

Від отриманих вогнепальних поранень один з потерпілих помер у машині швидкої допомоги, другий - з вогнепальними пораненнями був доставлений до лікарні.

Відео дня

Причиною конфлікту між сусідами стала гучна музика, яку постраждалі слухали у дворі, розпиваючи алкогольні напої.

«Не дочекавшись реакції на зроблене зауваження, 65-річний сусід вистрілив у них з мисливської рушниці. Обидва чоловіки дістали вогнепальні поранення голови, для одного з них постріл став фатальним», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, слідчими Білгород-Дністровського відділу поліції були зібрані докази провини зловмисника, які разом з обвинувальним актом надані суду.

Читайте такожЗ колонії на Миколаївщині втік вбивця (фото)

Колегія суддів визнала чоловіка винним у скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 115 (замах на вбивство) і ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України, і на підставі санкцій вказаних статей призначила йому покарання у вигляді 11 років позбавлення волі.

Крім того, із засудженого стягнуто на користь дружини загиблого матеріальні збитки в сумі понад 12 тис. грн і 500 тис. грн - за нанесення моральної шкоди.

Як повідомляв УНІАН, у місті Білгород-Дністровському Одеської області ввечері 12 листопада 2017 року чоловік стріляв у дворі житлового будинку, в результаті одна людина загинула.

Пізніше правоохоронці затримали 65-річного підозрюваного, який, як з'ясувалося, застрелив сусіда і тяжко поранив його товариша. Було встановлено, що потерпілі вживали алкогольні напої біля житлового будинку і слухали голосно включену музику. На зауваження сусіда потерпілі не реагували. Тоді пенсіонер повернувся додому, взяв двоствольну рушницю для полювання і зробив по одному пострілу в кожного з чоловіків.