На водія патрульні склали протокол про адміністративне правопорушення / facebook.com/kyivpatrol

У Києві патрульні зупинили 33-річного водія автомобіля Volkswagen, який у стані алкогольного сп’яніння та з немовлям в салоні роз’їжджав вулицями міста.

Про це говориться у повідомленні патрульної поліції Києва.

Читайте такожНа Львівщині п'яний 14-річний підліток на мотоциклі збив пішохода«Патрульні отримали виклик від стурбованої громадянки: вона стала очевидцем того, як чоловік з явними ознаками алкогольного сп'яніння та маленькою дитиною сів за кермо автомобілю Volkswagen та поїхав. Відпрацьовуючи отриману інформацію, на вулиці Миколи Ушакова, патрульні виявили вищевказаний транспортний засіб. Під час спілкування з водієм Volkswagen, інспектори помітили у нього явні ознаки алкогольного сп'яніння. Тож, запропонували чоловіку пройти огляд на стан сп'яніння за допомогою алкотесту «Драгер». Прилад показав – 3.36 ‰, що майже в 17 разів перевищує допустиму норму», – повідомили у поліції.

Відео дня

На водія патрульні склали протокол за ч.1 ст. 130 (керування в стані сп'яніння) КУпАП, а також повідомили про ситуацію співробітників ювенальної превенції. На місце події прибула дружина, яка забрала дитину.

Як раніше повідомляв УНІАН, у Дніпрі нетверезий чоловік включив у квартирі газ, щоб підірвати багатоповерхівку.