У Чехії автобус з українцями потрапив у ДТП / фото mukachevo.net

У Чехії автобус з українськими заробітчанами потрапив в дорожньо-транспортну пригоду, десять осіб госпіталізовано.

Читайте такожУ Миколаєві патрульні на авто в'їхав їхали у стовп, один із них загинув, інший травмований

Про це повідомляє Mukachevo.net з посиланням на чеські ЗМІ.

Відео дня

ДТП сталася вночі, 20 жовтня, поблизу села Несовіце по дорозі у місто Брно.

Мікроавтобус з 12-ма пасажирами злетів з дороги та перекинувся на дах. Внаслідок аварії 10 осіб — 3 жінки та 7 чоловіків — з травмами госпіталізовані до лікарні.

Як повідомив УНІАН директор департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Сергій Погорельцев, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди в Чехії постраждали 10 громадян України, трьох - госпіталізували.

«За інформацією Посольства України в Чехії, у населеному пункті Нєсовіце, район Вишков, внаслідок ДТП за участю мікроавтобуса 10 громадян України отримали травми різного ступеня тяжкості (3 громадян України госпіталізовано до лікарні міста Брно)», - поінформував Погорельцев.

За його словами, консульство України у місті Брно з’ясовує обставини ДТП. Справа перебуває на контролі департаменту консульської служби МЗС та українського консульства в Брно.

фото mukachevo.net
фото mukachevo.net

Як повідомляв УНІАН, у суботу, 19 жовтня, в Угорщині мікроавтобус Mercedes з українським пасажирами врізався в дерево, у результаті чого постраждали десять осіб.

За інформацією поліції, водій мікроавтобуса Mercedes через перевищення швидкості не впорався з керуванням, на перехресті з'їхав на узбіччя та зіткнувся з деревом.