Камери відеоспостереження зафіксували можливого злочинця / facebook.com/anastasiia.grigoruk

У школі №123 в Подільському районі Києва спалахнув скандал через невідомого чоловіка, який чіплявся до першокласника в туалеті.

Про інцидент у себе на сторінці в Facebook розповіла сестра школяра Анастасія Григорук.

Читайте такожБув одягнений у футболку з півнем: в Харкові педофіл по-звірячому зґвалтував 12-річну (фото)«Бачите цю мразь на фото? Це не просто людина. Це пропащий педофіл, який потрапив до школи мого брата і напав на нього в туалеті. Малюк тільки пішов до школи. Йде другий місяць. І тут відбувається п****ць. Чувак стояв в туалеті. Брат зайшов, і поки робив свої справи, ця скотина полізла до нього. На щастя, малюк встиг обернутися, вдарити мудака по руках і втекти. Прикол у тому, що сьогодні директор школи, вчителі та всі-всі-всі, мало того, що не зізналися батькам у події, так ще і сказали «не фантазувати, не згущувати фарби та не розголошувати це», – зазначила вона.

Відео дня

За її словами, неадекватний чоловік був помічений у ще одній школі.

«При перегляді камер вийшло впізнати. Ба більше, виявилося, що він «відзначився» ще в одній школі. Правда, там вчителі більш кмітливі. Вони змогли зловити його, але поки чекали на поліцію – мерзота втекла», – додала дівчина.

Як раніше повідомляв УНІАН, у Вінницькій області чоловік зґвалтував свою 12-річну доньку.