Внаслідок зіткнення легковика з вантажівкою хлопчик втратив батьків і сестру / фото: поліція Хмельницької області

Сьогодні о 08:16 на автодорозі Житомир - Чернівці поблизу села Солобківці Ярмолинецького району Хмельницької області сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій загинули три члени родини, одна дитина травмувалася.

Читайте такожУ Києві зіткнулися два таксі з пасажирами – четверо постраждалих

Як повідомили УНІАН у секторі комунікації поліції області, відбулося зіткнення легкового автомобіля «Фольксваген Каді» та вантажівки «DAF», внаслідок чого загинув 42-річний водій «Фольксвагена», його 39-річна дружина та 14-річна донька, які були пасажирами авто. Десятирічний син отримав травми і був доставлений до лікарні каретою швидкої допомоги.

Відео дня

Наразі хлопчика обстежують лікарі. Родина мешкала у Хмельницькому.

52-річний водій вантажівки поки за медичною допомогою не звертався. На місці події працює слідчо-оперативна група слідчого управління ГУНП у Хмельницькій області.

За фактом ДТП відкрили кримінальне провадження за ч. 3 статті 286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами".

Як повідомляв УНІАН, у місті Винники під Львовом розлючений пасажир дістався дому таксиста і розбив його автомобіль і вікна будинку.