За даними патрульної поліції, водій був тверезий / фото обласної поліції

На в’їзді до Чернігова сьогодні у ДТП потрапив елітний позашляховик Brabus (Mercedes-Benz G класу, вартість якого може сягати 10 мільйонів гривень), так званий «кубик», який нібито належить міському голові Владиславу Атрошенку.

Як повідомили у спільноті «ЧернігівPlusЧернігівщина», водій позашляховика в’їхав у металеву огорожу. Очевидці розмістили фото ДТП і зазначили, що автомобіль має відношення до міського голови Чернігова. Водночас у декларації Атрошенка цей транспортний засіб не вказаний.

Читайте такожУ Києві зіткнулися два таксі з пасажирами – четверо постраждалих

Відео дня

Сам міський голова особисто прокоментував ситуацію на своїй сторінці у мережі Facebook.

«З телефонного дзвінка знайомого я дізнався про ДТП біля підніжжя Катерининської церкви. Щоб спростити роботу журналістам та Facebook-спільноті хочу повідомити, що автомобіль, який належить юридичній особі, в якій я є одним із засновників, потрапив сьогодні в ДТП», - зазначив Атрошенко.

За його інформацією, за кермом перебував молодий водій, який, очевидно, не впорався з керуванням. За даними патрульної поліції, водій був тверезий.

У цій пригоді ніхто не постраждав, крім автомобіля та алюмінієвої огорожі.

«Управлінням ЖКГ буде складено акт щодо збитків, після чого кошти на відновлення огорожі будуть повністю компенсовані місту», - пообіцяв Атрошенко.

Фото обласної поліції

Як повідомляв УНІАН, сьогодні о 08:16 на автодорозі Житомир - Чернівці поблизу села Солобківці Ярмолинецького району Хмельницької області сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій загинули три члени родини, одна дитина травмувалася.