Ілюстрація \ REUTERS

У населеному пункті Золоте-5 на непідконтрольній Україні території 16-річний хлопець отримав поранення зі стрілецької зброї перед кафе.

Читайте такожСтрілянина між підлітками у Херсоні виникла через дівчину

Про це повідомляється в звіті ОБСЄ за 2 листопада 2019 року. Подія відбулася 21 вересня, але відомо про неї стало тільки зараз.

Відео дня

"1 листопада команда СММ уточнювала повідомлення про те, що 21 вересня 2019 року хлопець (16 років) отримав поранення в результаті вогню зі стрілецької зброї в н. п. Золоте-5 (Михайлівка; непідконтрольна уряду, 61 км на північний захід від Луганська). У лікарні в н. п. Первомайськ (непідконтрольний уряду, 58 км на захід від Луганська) медпрацівники повідомили про те, що 21 вересня 2019 року в лікарню доставили хлопця, якому зробили операцію у зв'язку з пораненнями ребер в результаті вогню зі стрілецької зброї. За словами медпрацівників, в лікарні хлопцеві також надано психологічну допомогу", - йдеться у звіті.

Відзначається, що подію підтвердила мати хлопця і п'ятеро сусідів. За їх словами, підліток отримав поранення перед кафе на вулиці Войкова в результаті вогню зі стрілецької зброї після урочистостей з нагоди Дня села.