Під час полювання виник конфлікт між єгерями та мисливцями / фото Peter.Thurgood via flickr.com

На Житомирщині поліція розпочала кримінальне провадження за фактом вбивства на полюванні.

Як повідомили у Відділі комунікації поліції Житомирської області, у неділю, 10 листопада, у лісовому масиві на межі Коростишівського та Радомишльського районів під час полювання виник конфлікт між єгерями та мисливцями.

«Попередньо встановлено, що між сторонами виник конфлікт, у ході якого було застосовано вогнепальну зброю», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Читайте такожУ Києві затримали жінку, яка замовила вбивство коханки чоловіка за $10 тисяч

У результаті смертельне вогнепальне поранення отримав 41-річний киянин, директор громадської організації «Радомишльські мисливці». Ще одного чоловіка, 52-річного жителя Київської області, було госпіталізованого з тяжким вогнепальним пораненням.

Як стало відомо УНІАН з поінформованих джерел, загиблим став Святослав Пархоменко - адвокат Олександра Лося - одного з підозрюваних у причетності до вбивства екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова.

Інші учасники конфлікту доставлені до поліції для встановлення усіх обставин події. Усі вони жителі Радомишльського та Коростишівського районів віком від 17 до 55 років.

Попередня кваліфікація події - ст. 15 (Замах на злочин), ст.115 (Умисне вбивство) та ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Як повідомляв УНІАН, раніше Святослав Пархоменко  на сторінці "Ґрати" у Facebook зазначав, що у перестрілці в Харкові 25 жовтня був убитий Володимир Борох - один зі свідків у справі про вбивство депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.