Постраждалому в ДТП Кулебі провели обстеження та деякі хірургічні маніпуляції / фото УНІАН

Лікарі планують перевести уповноваженого президента України з прав дитини Миколу Кулебу, який потрапив напередодні у ДТП, з відділення інтенсивної терапії у загальне.

Про це повідомив журналістам головний лікар КП "Феофанія" Ігор Семенів.

Читайте такожДТП з Кулебою: на цьому ж перехресті за рік сталося понад 50 аварій

Відео дня

За його словами, після аварії Кулеба та його діти були госпіталізований у відділення реанімації та інтенсивної терапії.

"Пан Кулеба - в загальне... Його син в нейрореанімації, тому що превалювала черепно-мозкова травма... У нас було проведено діагностичні обстеження, встановлено діагноз, проведено хірургічні маніпуляції пані Миколі і сину. На сьогодні можу сказати, що їхній стан стабільний, але важкий достатньо", – сказав Семенів.

За даними головного лікаря, у Кулеби на сьогодні стан задовільний і планується його переведення у загальне відділення.

"Син Кулеби буде надалі перебувати в інтенсивному відділенні, будуть проводитися певні діагностичні обстеження, а також певні хірургічні маніпуляції згідно протоколу" , – додав Семенів.

Відповідаючи на запитання, чи зараз старший син Тимофій перебуває у свідомості, лікар сказав, що не може сказати, оскільки "там вводяться певні медикаменти для того, щоб знеболити, певна седація".

"Є певний стан, який кваліфікується як кома... Але без сумніву, ознаки свідомості також є", – констатував головний лікар.

Як повідомляв УНІАН, в неділю, 24 листопада, автомобіль, за кермом якого перебував Кулеба, потрапив у ДТП з мікроавтобусом Volkswagen.