Сусідка по палаті втрутилася в ситуацію і врятувала дитину / unsplash.com

В Одесі затримано жінку, яка намагалася в лікарні задушити подушкою свою 5-місячну дитину.

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, інцидент стався в ніч проти неділі в лікарні, де 33-річна жінка перебувала зі своїм п'ятимісячним сином.

Читайте такожВ Одесі до 8 років в'язниці засудили матір, яка п'яною вбила свою піврічну дочку

Відео дня

Як уточнили в главку, жителька Одеської області перебувала в Одеській обласній дитячій клінічній лікарні зі своєю дитиною, яка потребувала стаціонарного лікування.

За даними поліції, вночі, скориставшись тим, що син спав, мати пішла до розташованого поруч магазину і купила горілку, яку пила, повернувшись у палату. У цей час дитина прокинулася і почала плакати.

«Щоб дитина не заважала, мати вирішила її «заспокоїти» - взяла подушку і поклала на обличчя сина, намагаючись задушити», - розповіли в поліції.

Як зазначається, свідком стала сусідка по палаті. Вона втрутилася в ситуацію - відштовхнула зловмисницю від ліжечка, покликала співробітників лікарні.

Прибулі до лікарні правоохоронці забрали матір і доставили її до поліції.

Зараз правопорушницю затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Слідчі кваліфікували її дії як замах на умисне вбивство малолітньої дитини. Жінці вже оголосили про підозру за ч. 2 ст. 15 і п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, - довічне позбавлення волі.

Триває досудове розслідування.