Зниклий хлопець не виходить на зв'язок / "Думська"

Один із студентів одеського коледжу, в якому вчора сталася смертельна пожежа, з учорашнього ранку не виходить на зв'язок.

Про це повідомляє "Думська".

Біля місця НП двоюрідна сестра одного із студентів чекає свого брата. Дівчина каже, що вчора ще в 10 ранку дзвонив мамі, прощався і говорив, що вмирає. З того часу хлопець не виходить на зв'язок.

Відео дня

Читайте такожНазвані імена постраждалих внаслідок пожежі в одеському коледжі

«У нього була пара з вищої математики. Коли я прибігла, я бачила великий склад вчителів вже на вулиці, а дітей виводили рятувальники», - говорить Ксенія.

Як повідомляв УНІАН, вранці 4 грудня в центрі Одеси сталася пожежа в навчальному корпусі Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу.

За фактом пожежі відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв УНІАН, вранці 4 грудня в центрі Одеси сталася пожежа в навчальному корпусі Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. За даними мерії Одеси, в результаті пожежі постраждали 26 осіб, серед яких 17-річна учениця, яка померла. Серед доставлених в лікарню – 16 учнів.

У поліції також заявляли, що не встановлено місцезнаходження 15 осіб, які, ймовірно, знаходилися в коледжі під час пожежі.

За фактом пожежі порушено кримінальну виробництво за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) КК України.