В Києві затримали фейковий поліцейський патруль / Facebook, Патрульна поліція Києва

Столичні патрульні затримали розмальований під поліцейське авто Mustang, у якому знаходились двоє молодиків в поліцейській формі.

Читайте такожУ ДТП загинув ветеран АТО, який брав участь у затриманні "медового" терориста (фото)

Про це повідомляє ТСН, посилаючись на журналістку програми "ДжеДАІ" НаталіюВолосову. Пригода сталася біля торгівельного центру "Дрім таун" в Оболонському районі.

Відео дня

Хлопці заявили, що знімали соціальний ролик. Вони у поліцейській формі та зі спеціальними жетонами зупиняли машини, які порушували правила дорожнього руху. На свій захист показали поліцейським звернення до Святошинського райвідділку поліції з проханням про дозвіл на зйомки. Втім, прохання не було оформлене відповідним чином, дозволу від поліції вони показати не змогли, а на додаток, зйомки відбувались у іншому районі столиці.

Обох хлопців затримали за незаконне використання символіки поліції та спецсигналів. Водій отримає два адміністративні протоколи, за якими йому доведеться сплатити штраф. Оператора одразу повезли до військкомату – виявилось, він перебуває у базі розшуку комісаріату. Фейкове поліцейське авто відправиться на штрафний майданчик.

Раніше у Бориспільському районі Київської області сталася ДТП за участю начальника одного з відділів Національної гвардії, постраждали четверо людей.