На Луганщині затримали довірену особу російського "злодія в законі"  / УНІАН

На Луганщині поліція затримала довірену особу російського «злодія в законі» «Гулі Бакинського».

Читайте такожПрацювали за їжу: на Вінничині подружжя тримало у рабстві людей (відео)

Як повідомляє Управління комунікації Національної поліції України, затриманий планував організувати так звану «сходку».

Відео дня

Зазначається, що правоохоронці Луганщини отримали оперативну інформацію про те, що на територію регіону прибула довірена особа російського «злодія в законі».

«За планами «злодія», його людина повинна була встановити контроль за діяльністю злочинних груп. Для цього громадянин Республіки Азербайджан планував організувати зустріч із кримінальними елементами, так звану «сходку», - йдеться у повідомленні.

Аби не дозволити кримінальним елементам впливати на криміногенну ситуацію в області, поліцейські встановили місце знаходження довіреної особи «злодія в законі» - приватний будинок у Лисичанську.

У вівторок, 10 грудня, його було затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Під час обшуку у нього і вилучили зброю та набої до неї, а також наркотичні засоби.

Вирішуються питання про оголошення підозри та обрання затриманому запобіжного заходу. Окрім того, після проведення експертизи вилучених речовин можлива додаткова кваліфікація його дій — за статтею 309 Кримінального кодексу України.