Щоб втихомирити порушника, правоохоронці застосували спеціальні засоби / фото pixabay.com

У Біляївському районі Одеської області п'яний водій через вимогу показати документи побив поліцейського.

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, інцидент стався напередодні вночі на вулиці одного з сіл Біляївського району.

Зокрема, правоохоронці побачили автомобіль «ВАЗ», водій якого злісно порушував правила дорожнього руху, а у відповідь на вимогу зупинитися лише прискорив рух. Поліцейські наздогнали автомобіль тільки біля будинку правопорушника, де той зупинився і намагався зникнути.

Відео дня

Читайте такожУ Харкові злочинець захопив заручницю і підрізав поліцейського

«На прохання надати для перевірки посвідчення водія та документи на автомобіль 56-річний власник «Жигулів» відреагував агресивно. Почав погрожувати поліцейським, пошкодив одному з них формений одяг і несподівано вдарив головою в обличчя», - розповіли в главку.

Щоб втихомирити порушника, правоохоронці застосували спеціальні засоби - сльозогінний газ і наручники.

Як наголошується, в результаті удару поліцейський отримав забої обличчя і струс головного мозку.

Зловмисника затримано в порядку статті 208 КПК України, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ознаками ч. 1 ст. 345 (погроза або насильство стосовно працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Триває слідство.

Як повідомляв УНІАН, в Одесі постраждав патрульний поліцейський при падінні з висоти, намагаючись затримати на даху господарської будівлі психічно хворого чоловіка з сокирою.