Туристи на літак так і не сіли / Фото УНІАН

Дорогою до міжнародного аеропорту «Бориспіль» зникли двоє громадян Казахстану.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

"До Подільського управління поліції від жінки надійшло повідомлення про зникнення її знайомого з дівчиною. Заявниця додала, що вони мали вилетіти з аеропорту «Бориспіль» додому в Казахстан, але на літак не сіли і на телефонні дзвінки не відповідають", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Читайте такожНа Київщині п'яний чоловік забив до смерті свого 4-річного сина

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

У ході досудового розслідування правоохоронці з’ясували, що громадяни Казахстану Денис Булгаков, 10 червня 1984 року народження, та Ксенія Шокарєва, 2 червня 1996 року народження, виселились із готелю у Подільському районі столиці та на таксі виїхали у напрямку аеропорту «Бориспіль».

Встановивши особу таксиста, поліцейські опитали його та дізнались, що пасажири вийшли на зупинці громадського транспорту в селищі Гора Бориспільського району. Працівники поліції проводять оперативно-розшукові заходи з метою встановлення будь-якої інформації з приводу можливого місця знаходження безвісно зниклих.

За даними поліції, дівчина мала вигляд 23-25 років, худорляву статуру, зріст 170 см, обличчя овальне, карі очі, волосся довге темного кольору. Вона була одягнена в чорну куртку та джинси синього кольору, при собі мала рюкзак бежевого кольору. Чоловік: на вигляд 35-37 років, середньої статури, зріст 170-175 см, карі очі, коротке чорне волосся, був одягнений в чорну куртку, сині джинси, при собі мав дві великі валізи жовтого та синього кольору.

Правоохоронці звертаються до громадян, хто має інформацію про місце перебування зазначених осіб, повідомити до чергової частини Подільського управління поліції за цілодобовими номерами: (044) 425-24-34 або 102.