Відомо, що загиблий раніше проходив лікування у спеціалізованій лікарні / фото УНІАН

У Бердичеві Житомирської області нетверезий 35-річний чоловік після перемовин з поліцейськими, які намагалися його втихомирити, зірвався з 2-го поверху багатоквартирного будинку і загинув.

Як поінформували УНІАН у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Житомирській області, повідомлення про інцидент надійшло до правоохоронців ввечері 4 лютого від 58-річної місцевої жительки.

Після прибуття поліцейських на місце події, заявниця повідомила, що син у стані агресії через зловживання алкоголем погрожував їй, однак уже втихомирився, тому допомога правоохоронців не потрібна.

Відео дня

«Згодом, близько півночі, до поліції надійшло повідомлення від інших мешканців того ж багатоквартирного будинку про бешкет у квартирі попередньої заявниці. За словами сусідів, п’яний син жінки знову дебоширить та погрожує матері сокирою та ножем», - йдеться у повідомленні.

На місце події виїхали посилені групи реагування патрульної поліції Бердичівського відділу та Управління поліції охорони, які упродовж півгодини вели перемовини із агресивно налаштованим чоловіком, який зачинився у квартирі, та спонукали його заспокоїтись і вийти.

«У момент, коли в помешкання заходили поліцейські, чоловік кинув у них металевий вішак, а сам вистрибнув у вікно і через балкон переліз на пристінну газову трубу. Далі він намагався пересуватись по ній, але не втримався і впав на металевий паркан», - розповіли у поліції.

Поліцейські викликали на місце швидку медичну допомогу для госпіталізації чоловіка, однак отримана ним травма виявилась не сумісною з життям. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження. Також проводиться перевірка дій поліцейських.

Про загиблого відомо, що він раніше проходив лікування у спеціалізованій лікарні.