Внаслідок застосування зброї ніхто не постраждав / фото: прес-служба поліції

У середу, 12 лютого, поліція Києва зі стріляниною зупинила автомобіль з озброєним водієм втікачем.

Читайте такожУ Вінниці винуватець ДТП більше кілометра протягнув на своїй машині чоловіка, який намагався його зупинити (відео)

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Відео дня

Працівники полку поліції особливого призначення зупинили автомобіль на проспекті Броварському для перевірки документів та огляду транспортного засобу.

«Наблизившись до автівки, правоохоронець помітив у салоні предмет, схожий на пістолет. Під час спілкування з працівниками поліції водій помітно нервував та, ігноруючи їх запитання, натиснув на педаль газу і почав утікати. У цей момент інший спецпризначенець застрибнув у машину правопорушника та намагався його зупинити», - йдеться у повідомленні.

Фото: прес-служба поліції

Наряд поліції почав переслідувати водія-втікача. Спецпризначенці зробили кілька пострілів по колесах автівки. Зловмисника зупинили на мосту Метро. Ним виявився громадянин іншої держави, 1981 року народження. Внаслідок застосування зброї ніхто не постраждав.

Наразі правоохоронці спілкуються із водієм, проводять огляд місця події та автівки. У салоні експерти виявили предмет, схожий на пістолет.

Подія зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Дніпровського управління поліції.

Фото: прес-служба поліції
Фото: прес-служба поліції