Тіло вбитого перевозили в багажнику автомобіля / фото Наталя Науменко/Facebook

На Сумщині правоохоронці затримали двох зловмисників, які перевозили в багажнику автомобіля тіло вбитого чоловіка.

Як повідомила кореспонденту УНІАН речниця прокуратури області Наталія Науменко, подія сталася сьогодні на території Недригайлівського району.

«Попередньо встановлено, що троє місцевих жителів зранку поїхали на риболовлю до озера поблизу села Вільшана. Там між ними виникла сварка, під час якої двоє побили третього. Щоб уникнути покарання, чоловіки поклали тіло потерпілого без ознак життя у багажник автомобіля ВАЗ-2109 та планували вивезти його в безлюдне місце, щоб закопати», – зазначила вона.

Відео дня

З’ясувалося, що по дорозі автомобіль застряг, тож зловмисникам довелося знайти інший. Перемістивши тіло із ВАЗ-2109 у ВАЗ-2107, чоловіки вирушили до визначеного місця. Однак довести задумане до кінця вони не встигли, тому що були затримані правоохоронцями.

Читайте такожУ Києві в річці знайшли людські останки (відео)

Наразі тривають першочергові слідчі дії, чоловіки, яким по 38 років, затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу.

Кримінальне провадження відкрито за п. 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

«Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства 46-річного чоловіка здійснюється Недригайлівським відділом Роменської місцевої прокуратури», – уточнила Науменко.

Раніше УНІАН повідомляв, що в Дніпропетровській області затримано чоловіка, що під час конфлікту застрелив співробітника поліції. Тіло вбитого було виявлено в багажнику автомобіля.