Ймовірна зброя нападника на Титова-Мультика / Фото: пресс-служба МВС

Зловмисник, який скоїв замах на миколаївського бізнесмена Михайла Титова, був помічений простими перехожими, проте описати його ніхто не зміг, через карантинні заходи.

"Близькі та друзі Михайла Миколайовича Титова зібрали фонд, щоб була можливість заплатити людям за інформацію, яка б могла сприяти розкриттю злочину. Можливо, у водіїв збереглися якісь відеозаписи. Поліція думає, що стрілок був один. Карантин також сприяв вчиненню злочину, бо злочинець перебував у медичній масці й це не викликало ні в кого жодних підозр. І навіть ті, хто його бачив, розпізнати якісь прикмети не зміг", - заявив адвокат Сергій Войченко, який представляє інтереси Михайла Титова, повідомляють "Новости-N".

Адвокат переконаний, що навіть якби його побачили правоохоронці, то в умовах карантину до нього жодних питань не виникло б. Було б більше запитань, якби він був без маски.

Відео дня

Читайте такожСтрілянина у Дніпрі: поліція затримала п’ятьох учасників конфлікту (відео)

За словами свідків, стрілок був міцної статури, зріст – приблизно 170 см, на ньому була кепка, яку він насунув на очі, а на обличчі – медична маска чорного кольору, у руках він ніс спортивну сумку.

Також адвокат наголосив, що злочинець вичікував Титова зі свого "сховку". Поліція виявила на місці покривало.

Залишається поки незрозумілим, яким чином стрілок потрапив на технічний поверх п'ятиповерхового будинку, але це має з'ясувати слідство.

Як повідомляв раніше УНІАН, замах на Михайла Титова – відомого як авторитет "Мультик" - скоїли вдень 6 квітня. Він отримав наскрізне кульове поранення в шию та щелепу. Лише завдяки тому, що охорона буквально за кілька хвилин доставила пораненого в лікарню "швидкої", його вдалося врятувати.

За оцінкою лікарів, він втратив близько 3 л крові і в лікарню був доставлений у стані геморагічного шоку. Після того, як лікарі стабілізували стан, бригада щелепно-лицьових хірургів провела операцію, в ході якої ушили пошкоджені кровоносні судини.

Стан Титова розцінюється як стабільно важкий. Він перебуває у реанімації.

Поліцейським вдалося виявити зброю, з якого скоїли замах, – на технічному поверсі п'ятиповерхового житлового будинку по вулиці Севастопольській, 47, у Миколаєві знайшли, за попередніми даними, автоматичну гвинтівку типу ВСС "Гвинторіз".