Водій "швидкої" загинув / фото suspilne.media

У Харкові на окружній дорозі в районі Рогані зіткнулися Daewoo і автомобіль швидкої допомоги "УАЗ".

Читайте такожВ Одесі легковик зіткнувся зі "швидкою", її пацієнт вилетів на дорогу (фото)

У результаті аварії троє людей загинули, а ще четверо отримали травми, повідомляє "Суспільне: Харків". Інцидент трапився в п'ятницю ввечері, 10 квітня.

Відео дня

За словами заступника начальника Головного управління поліції Харківщини Сергія Чижа, у "швидкій" був автореєстратор, який зафіксував момент зіткнення: легковик раптово виїхав на зустрічну смугу та врізався в "швидку". У швидкій перебувало п'ятеро людей. Водій загинув на місці, четверо травмованих у тяжкому стані доставлені до лікарні.

Водій (попередньо, жінка) і пасажир Daewoo також загинули.

Як розповів заступник директора Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Юрій Подзолков, бригада швидкої (четверо чоловіків) везла пацієнтку з селища Хорошеве (Харківський район) до Харкова. Загиблому водію швидкої - за 50 років. У швидкій працював два роки. Пацієнтка та троє працівників швидкої у вкрай тяжком стані у лікарні.

Пацієнтка та троє працівників швидкої у вкрай тяжком стані у лікарні / фото suspilne.media

Подзолков також зазначив, що нарікань до водія не було, а автомобіль вчасно проходив технічне обслуговування.

Водій і пасажир Daewoo також загинули / фото suspilne.media

Нагадаємо, минулого року в Києві на перехресті бульвару Перова і проспекту Ватутіна сталася ДТП за участю карети швидкої допомоги: двоє людей загинули, шестеро постраждали.