Зараз Гончаренко у безпечному місці / facebook.com/volodymyr.ariev

Як передає кореспондент УНІАН, про це на брифінгу в Одесі повідомив прокурор Одеської області Олег Жученко.

За словами Жученка, Кушнарьов є родичем одного із загиблих під час подій 2 травня 2014 року в одеському Будинку профспілок.

Відео дня
facebook.com/volodymyr.ariev

Як заявив прокурор, цей депутат особисто планував викрадення Гончаренка за його проукраїнську діяльність в регіоні. За його словами, Кушнарьов особисто хотів завдати каліцтва Гончаренку.

Як додав нардеп Володимир Ар'єв, депутат Лиманської райради - батько загиблого в Домі Профспілок 2 травня 2014 року "антимайданівця". Метою викрадення була помста.

Читайте такожОднопартієць Ар'єв каже, що у багатьох були підстави не любити Гончаренка

Прокурор наголосив, що Кушнарьову вже підписано і вручено підозру.

Як повідомляв УНІАН, до розшуку депутата Гончаренка долучилася Служба безпеки України. Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що нардеп від БПП Олексій Гончаренко викрадений групою сепаратистів з метою тортур.

Голова фракції "Блок Петра Порошенка" Ігор Гринів раніше заявив, що Гончаренка викрали в Одесі серед білого дня. Гринів також закликав керівництво правоохоронних органів терміново створити «спеціальний штаб з такої кризової ситуації».

Пізніше стало відомо, що співробітники прокуратури спільно з співробітниками Служби безпеки в Одеській області затримали злочинну групу, яка планувала викрадення та нанесення каліцтв Гончаренку.